Leena Nurmi tyytyväinen Lapin-jaksoonsa

21.11.2012 17:45

Leena Nurmi on aloittanut kauden hyvin.Leena Nurmi on yksi niistä nuorista hiihtäjistä, joilla kisakautta on takana jo kolmen viikonlopun verran.  Kotkalainen avasi kautensa Vuokatissa Suomen cupissa, jonka jälkeen nuorten MM-ryhmän leirin yhteydessä jatkoa seurasi Rovaniemellä ja Oloksella. Rovaniemellä Nurmi onnistui mainiosti erityisesti sprintissä, jossa hän oli 12:s.

”Reissu oli aika raskas, kun oli neljä kisaa ja parin viikon treenit. Kisoihin en mitenkään keventänyt. Sprintti Rovaniemellä meni hyvin, siellä se vitonen ei vielä tuntunut hyvältä. Oloksella vitonen oli parempaa, mutta kympillä oli jo väsynyttä. Sitä matkaa pääsee kuitenkin niin harvoin hiihtämään, että kannattaa aina käydä”, Nurmi kertasi kotoaan Kotkasta.

Alkukausi on tuonut hänelle aiempia vuosia enemmän kisoja. Harjoittelun puolesta leiri oli ”perussettiä” ja kaluston testaamista. Lumettomassa Kotkassa lähin ensilumenlatu löytyy Anjalasta. Kisoja olisi tarjolla ensi viikonlopuksikin, mutta Nurmi ei Rovaniemelle ole matkustamassa.

”Kontiolahdella varmaan hiihdän FIS-kisoissa. Saa nähdä, mitä tässä nyt sitten tekee sitä ennen”, hän mietti olosuhteita.

Harjoittelun lisäksi arkeen kuuluu opiskelua, sillä Leena käy lukiota kolmeen vuoteen. Hän kirjoitti terveystiedon jo syksyllä, mutta aikoo uusia sen keväällä.