<< Takaisin profiilit-sivulle

 Leena  Nurmi  ”Lennart”

Syntymäaika ja -paikka:   20.3.1994 Valkeakoski

Seurat:  Kymin Koskenpojat

Kotisivu (oma tai seuran): www.kyminkoskenpojat.com

Opinnot ja ammatit: Opiskelija, Kotkan lyseon lukio

Valmentajat:  Jussi  Nurmi (isä)

Tavoitteet:  lähestyä kansainvälistä huippua

Paras saavutukseni: YOG/Innsbruck sprintti 9.

Saavutukset:  Nuorten SM-mitalit, PM-, EYOWF- ja YOG-edustukset

Harrastukset:  valokuvaus, penkkiurheilu

 

 

Lisätiedot:

 
Olen 18-vuotias hiihtäjänuorukainen ja taiteilijasielu Kotkasta.  Opiskelen kolmatta eli viimeistä vuotta Kotkan lyseon lukiossa. Perheeseeni kuuluvat lisäkseni äiti, isä ja isosisko. 
 
Hiihdon pariin ajauduin jo hyvin nuorena ja ensimmäiset kisani hiihdin 7-vuotiaana Kotkan seudun hiihtocupissa. Toki olin kisaillut hyvinkin ankarasti isosiskoni kanssa jo vuosikaudet sitä ennen. Innostuin hiihtämisestä ja melkeinpä saman tien tein päätöksen, että maastohiihto tulee olemaan se laji, mihin haluan jatkossa panostaa. Hiihdon lisäksi harrastuksiini ovat matkan varrella enemmän tai vähemmän kuuluneet maastojuoksu, telinevoimistelu ja tennis. 
 
Hiihdossa minua kiehtoo sen monipuolisuus. Matkoja on tarjolla sprintistä 30kilometriin, hiihtotyylejäkin kaksi, ja jokainen kisa on hieman erilainen olosuhteiltaan ja maastoltaan. Harjoittelu on vaihtelevaa ja kehittävää. Tavoitteeni on kehittyä koko ajan niin urheilijana kuin ihmisenäkin ja lähestyä kansainvälistä huippua. Katsellaan, mihin rahkeet riittävät ja kuinka hyväksi on mahdollisuus kehittyä! Ensi kauden päätavoitteena ovat luonnollisesti nuorten MM-kisat Tsekin Liberecissä. Vahvuuteni on periksiantamaton luonne, ja kaikki kisamuodot sujuvat. Lempimatkani on 5km perinteisellä. 
 
Vapaa-ajallani vietän aikaa kavereiden ja perheen parissa, valokuvailen tai päivystän Facebookissa. Matkustaminen on lähellä sydäntäni ja unelmani onkin vielä joskus tulevaisuudessa tehdä reissu maapallon ympäri! 
 
 

(päivitetty 31.7.2012)