<< Takaisin profiilit-sivulle

Katri Lylynperä

 

 

Syntymäaika ja -paikka: 3.1.1994, Vammala

Seura: Ylöjärven Ryhti

Lempinimi: Kake

Kotisivu (oma tai seuran):  http://www.ryhtiski.fi/

Opinnot ja ammatit:  Sammon keskuslukio, urheilulinja

Valmentajat:  Rauni Suomela

Tavoitteet:  2013 Nuorten MM-kilpailut Liberec, kehittyä tasaisesti

Paras saavutukseni: YOG/Innsbruck sprintti 5. / PM-sprintti 2011 2.

Saavutukset: nuorten MM-edustus,, nuorten SM-mitalit

Harrastukset: suunnistus
 

Lisätiedot:

 

Olen Katri Lylynperä, 18-vuotias hiihtäjä Sastamalasta. Asun vanhempieni kanssa, sillä isosiskoni Kaisa on muuttanut pois kotoa. Koulua käyn Sammon keskuslukiossa urheilulinjalla ja hiihdossa edustan Ylöjärven Ryhtiä.

 

Elämäntapani on aina ollut liikunnallinen. Vanhempani ovat pistäneet minut liikkeelle monipuolisesti pienestä pitäen. Siskoni innokkuuden vuoksi päädyin mukaan myös kilpailutoimintaan, mistä en aluksi ollenkaan pitänyt. Intohimo urheiluun syttyi vasta hieman yli 10-vuotiaana.

 

Hiihdon valitsin päälajikseni 12-vuotiaana, samaan aikaan Rauni Suomela alkoi valmentaa minua. Nuorempana harrastin myös ahkerasti suunnistusta ja joukkuevoimistelua. Olen kokeillut jonkin verran myös hiihtosuunnistusta, maasto- ja ratajuoksua. Hiihtomenestyksen lisäksi olen saavuttanut sprintin SM-hopeaa suunnistuksessa, ja sprintin ja erikoispitkien SM-kultaa hiihtosuunnistuksesta.

 

Koulua käyn tällä hetkellä Sammon keskuslukiossa urheilulinjalla Vammalasta. Näin pääsen hyödyntämään Kaupin urheilupuiston maastoja harjoittelussani. Kaksi lukiovuotta on nyt takana ja hiihtomenestyksen lisäksi koulukin sujuu melko hyvin.

 

Kun jotain alan tekemään ja haluan tehdä sen, teen sen niin hyvin kuin osaan. Tämä näkyy kaikessa mitä teen, etenkin urheilussa.  Olen kunnianhimoinen ja haluan kehittyä kokoajan paremmaksi.


 

(päivitetty 13.8.2012)