<< Takaisin profiilit-sivulle

Elsa Katariina Airaksinen

 

Syntymäaika ja -paikka: 29.9.1994 Kuopio

Seurat: Puijon hiihtoseura

Kotisivu (oma tai seuran): www.puijonhiihtoseura.fi

Opinnot ja ammatit: urheilulukiolainen

Valmentajat: Ari-Pekka Pöyhönen

Tavoitteet: edustaa Suomea arvokisoissa

Paras saavutukseni: PM-hopea ja viesti pronssi

Saavutukset: PM-mitaleiden lisäksi SM-mitalit

Harrastukset: tennis, kaverit ja muu urheilu

 

Lisätiedot:

 

Olen tänä vuonna 18 vuotta täyttävä urheilulukiolainen Kuopiosta. Aloitin hiihdon vasta 12-vuotiaana, kun edellinen pitkäaikainen harrastukseni taitoluistelu ei enää innostanut. Seuran treeneihin menin kaverin houkuttelemana ja hyvä porukka ja mukavat valmentajat imaisivat mukaansa. Rupesin myös pelaamaan tennistä samoihin aikoihin kun aloitin hiihdon, mutta parin vuoden päästä valitsin hiihdon ykköslajikseni. 
 
En menestynyt parina ensimmäisenä vuotena kovin hyvin, mutta sen jälkeen kun Ari-Pekka Pöyhönen tuli henkilökohtaiseksivalmentajakseni harjoitteluni muuttui paljon suunnitelmallisemmaksi ja tavoitteellisemmaksi. Olenkin siitä asti tavoittanut omanikäisteni Suomen huippua tasaisesti vuosi vuodelta ja viime talven SM-mitaleiden myötä kutakuinkin saavuttanut sen.
 
Vahvuuksiini kuuluu, että olen tunnollinen harjoittelija ja monipuolinen urheilija. Tavoitteeni on kehittyä joka vuosi ja pyrkiä kisoisssa ja harjoituksissa parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Olisihan sen mahtavaa nousta maailman huipulle ja edustaa Suomea arvokisoissa.
 

(päivitetty 31.7.2012)