<< Takaisin profiilit-sivulle

Antti Ojansivu

Syntynyt: 14.05.1993 Tampere

Seura: Ylöjärven Ryhti

Laji: Maastohiihto

Valmentaja: Seppo Ojansivu (isä)

Kotisivu (oma tai seura): www.ylojarvenryhti.fi

Lempinimi: Ei ole :D

Opinnot: Ylöjärven lukio

Tavoitteet: Ensi talvena pysyä mitalikannassa SM-kisoissa

Paras saavutus: EYOWF 10km perinteinen (kultaa)

Saavutukseni: M18 SM KULLAT: (V) 10KM, (P)15km, Sprintti, (V) 20km, EYOWF Kulta 10km(P), NMM-viestipronssi

Harrastukset: Rummut, urheilu yms..

Motto: Tunti vielä!

 

Lisätiedot:

Olen Ylöjärvellä asuva 18-vuotias hiihtäjänuorukainen. Perheeseen kuuluu isä, äiti ja isosisko. Opiskelen Ylöjärven lukiossa ja harjoittelen myös pääosin Ylöjärven hienoissa harjumaastoissa.

Olen oppinut hiihtämään varmaan samoihin aikoihin kun kävelemään eli ajoissa olen mukana keikkunut, aluksi isän kantamana ja myöhemmin osin pulkassa vedettynä ennen kuin jaksoin itse pitempiä lenkkejä hiihtämään. Hiihto on aina pysynyt päälajina, ja muut lajit ovat sitten menneet hiihdon ehdoilla. Harrastan kuitenkin edelleen suunnistusta, pyöräilyä ja juoksua jopa kisalajeina, jos kerkiän ja jaksan.

Kisannut olen aina Hippo-hiihdoista lähtien, ja sillä linjalla ollaan edelleen. Harjoitellut olen isän avustuksella tosissaan noin viitisen vuotta, mutta sitäkin ennen olen perheen kesken koko ikäni vaellellut ja reissannut pitkin pohjoismaita ja erityisesti Norjaa.

Vuosien aikana ovat niin valmentaja kuin valmennettava kehittyneet pikkuhiljaa. Kovalla työllä olemme saavuttaneet nykyisen tasoni. Vahvuuksia on ehdottomasti kestävyys, voittamisen tahto ja urheilun rakastaminen. Lempilajeja ei oikeastaan ole, eli kaikki menee, mutta 15 km perinteisellä on aika kova juttu.

Suurin sponsorini on tietysti perhe joka on joutunut antamaan paljon minun pärjäämiseni eteen. Ilman sitä apua en olisi tällä tasolla millä olen nyt. Olen myös saanut seurata kärkipaikalta Ylöjärven Ryhdin kasvua vain muutaman hiihtäjän seurasta yli sadan urheilijan seuraksi. On myös kasvanut hyvä side omaan seuraan, ja olen saanut sieltä myös paljon apuja omaan harjoitteluun.

Kehittyä haluisin vuosi vuodelta lähemmäksi kansainvälistä kärkeä ja vain voi toivoa että terveys kestää sillä matkalla. Niin kauan aion reenata tosissaan kun siihen mahdollisuuksia riittää.

(päivitetty 22.6.2011)