<< Takaisin profiilit-sivulle

 

Andrea Julin

Syntymäaika ja -paikka: 04.04.1994, Jepua

Seurat: If Minken

Kotisivu (oma tai seuran): www.ifminken.fi

Opinnot ja ammatit: Käyn lukiota (Vörå samgymnasium)

Valmentajat: Roland ”Rolle” Villför (2011-)

Tavoitteet: SM-mitalit, mukana Nuorten MM-kisoissa Liberecissä 2013

Paras saavutukseni: 2011: 4. PM sprintissä ja 3. viestissä

Saavutukset: 2011-2012: N18; SM-kulta 10 km V, SM-hopea sprintti V, SM-hopea 5km P, SM-pronssit viesti

Harrastukset: kavereiden kanssa oleminen ja elokuvien katsominen

Motto: ”Never give up!”

 

Lisätiedot:

 

Nimeni on Andrea Julin ja olen 18 vuotta vanha. Käyn urheilulukiota, Vörå samgymnasium, ja asun asuntolassa Vöyrillä, mutta olen kotona Jepualla viikonloppuisin ja koululomalla. Minulla on Vöyrillä urheilulukiossa hyvät mahdollisuudet yhdistää sekä urheilu että koulu. Käyn lukion neljässä vuodessa, sillä haluan panostaa hiihtoon, mutta myös saada hyvät arvosanat ylioppilaskirjoituksista. 
 
Hiihto on nykyään päälajini, mutta olen myös harrastunut sekä yleisurheilua että jalkapalloa. Vielä 16-vuotiaana harrastin yleisurheilua sm-tasolla ja edelleen harjoittelen hiihdon ohella yleisurheilua. Jalkapalloakin on edelleen minulle suuri harrastus. 
 
Jo 2½-vuotiaana pani ensimmäistä kertaa sukset jalkaan ja rupesin kaksoissiskoni Annan kanssa hiihtämään talomme ympäri. Olen aina kilpaillut Annan kanssa ja luulen että aloimme jo silloin 2½-vuotiaina kilpailla, kuka meistä hiihdämme nopein jne.. Kilpailut Annan kanssa jatkoivat ja 7-vuotiaana osallistun ensimmäiseen hiihtokilpailuun. Luulen saavani kilpailuhenkeni ja itsepintaisuuteni Annan ja minun kilpailujen avulla, mutta tietysti olemme myös aina ilahtuneet toisen menestyksistä.
 
Hiihtotyyleillä ei ole minulle väliä, mutta luisteluhiihtotekniikka on aina ollut minulle helppoa ja olen melko nopea ja siksi sprintti sopii minulle. Mutta hiihdän myös mielellään pitempiä matkoja. 
Ensi kauden tavoitteeni on päästää mukaan Nuorten MM-kisoihin Liberecissä ja saada Sm-mitaleita, mutta myös että saan olla terveenä. Olen tosi itsepintainen ja määrätietoinen ja minulla on kovaa harjoitteluhalua ja aion panostaa hiihtoon ja saadaan sitten nähdä miten kauas pääsen. Olen iloinen, koska minulla on sekä hyvä valmentaja, joka auttaa minua paljon että vanhemmat, jotka aina tukevat.

(päivitetty 31.7.2012)